sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Valmiina vapun väri-iloitteluun!

Kevään ihana aurinko on villinnyt meidän pihatöihin ja innostanut juhlaan. Kun vappuun on enää pari päivää ajattelimme nostaa astiat esiin ja valmistella kattaukset kuntoon. Osa tarjoiluista meni tietysti jo tänään parempiin suihin, mutta niinhän aina, kivan juhlan valmisteluissa käy.


Tänä vuonna vapun teemaksi on valittu väri. Tyylikkyydestäkin sopii nyt tinkiä, kun annetaan värien loistaa. Maija Louekarin Siirtolapuutarha-pöytäliina kaikessa väriloistossaan on nyt kaiken keskiössä.


Se saa seurakseen espanjalaiset, käsintehdyt shampanjalasit.


Värikylläisyydessä on oma tunnelmansa, joka sopii vapun villimpään menoon.



Valkovuokot kukkivat Marimekon lasipikareissa, jotka olen ostanut aikanaan Kirsti Paakkasen markkinoille tuomasta lasisarjasta.


Pinkki rose shampanja ja värikäs alkoholiton sopivat värikkääseen fiilikseen.


Vappukukkina pinkki tulilatva ja valkoinen hortensia.


Gateaun mustaherukka-suklaakakku on herkullinen. Se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.


Ja kahvikansa voi nauttia minidonitsit vaikkapa tuplaespresson kera.



Vapun juhlintaan valmistaudutaan myös pihalla.


Pihakattauksen runkona Pia Holmin Marimekolle suunnittelema pöytäliina Tuliainen. Se on palvellut monissa kesäjuhlissa ja tulee tänäkin vuonna tuomaan väriä vappuumme. Keväänvihreä, pinkki, lila ja valkoinen toistuvat kattauksessa.



Boolikannussa on tällä kertaa tarjolla raikas, sokeriton omenalimonadi limen kera.


Pihan vappukukka on tänä vuonna ihanan pinkki hortensia.


Myös ensimmäiset orvokit pääsivät piharuukkuihin vapun kynnyksellä.


Ja luonnon oma kukkaloisto on nostanut valkovuokot valloilleen ympäri pihaamme.


Kevään herääminen on ihan parasta aikaa!


Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti