kotiliesi

torstai 9. helmikuuta 2012

R.O.O.M -sisustusmaailma Tukholman sydämessä

TUKHOLMA

Tukholman vanhin tavaratalo, Hötorgetin ja Drottningsgatanin kulmalla sijaiseva PUB on rakentanut yläkerroksiinsa ihanan sisustajan keitaan, R.O.O.M:in. Modernina sisutuskonseptina joitakin vuosia sitten tutuksi tullut R.O.O.M rakentui aluksi jättikoisista huonekalumiljöistä ja täysin uudenlaisesta trendikahvilasta. Nyt konsepti on saanut jäljittelijänsä ja se on itsekin tullut kaupungin sydämeen ja vahvistanut asemaansa urbaanina sisustusbrändinä.

Viikonlopun Tukholman visiitillä piipahdin haistelemassa tämän kevään tuulia PUBissa. R.O.O.M:in lisäksi tarjolla oli tunnettujen sisustustekstiilien mallistoja.
Makuuhuoneen tekstiileissä oli maanläheisiä värejä ja itämaisia vivahteita.Ympäristön huomioiminen näkyin monella tavalla, designissa ja tuotteissa.
Luonnon saippuat, kylpyvaahdot ja elintarvikkeet olivat näyttävästi esillä.Fontit ja kirjaimet... aina vaan muodissa... kulahtaneinakin
Perhosia ja kukkia graafisesti ja kevään herkullisissa trendiväreissä...Tauon saattoi viettää saman kerroksen kahvilassa/shampanjabaarissa


Oranssi vaikutti valtaväriltä...


Terveisin,

2 kommenttia:

 1. Ihanan virkistävä piipahdus täällä luonasi :)
  Tukholma...olen jo muutaman kuukauden odottanut sinne pääsyä, koti-ikävä on vaivannut menneen vuoden aikana useasti. Hmmm...keskiän kriisiä ja kaipuuta lapsuuden/nuoruuden kotikonnuille?
  Tukholmassa riittä väriä ja se onkin tervetullutta pimeän talven jälkeen. R.O.O.M oli aikaisemmin vähän liian monen mutkan takana, nyt kivempi kun on lähempänä. Yksi kiva paikka on myös Spiti.
  Antoisaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Eikö ole jännä tämä nostalginen kaipuu. Minäkin olen syntynyt Tukholmassa ja asunut lapsena muutaman vuoden. Vaikka minulla ei tuosta ajasta ole omakohtaisia muistikuvia,koen yhä jotain erityistä lämpöä syntymäkaupunkia kohtaan ja matkustan sinne aina tosi mielelläni. Hinku on iän myötä vain kasvanut:).
  Kiitos vinkistä Spitissä en ole käynytkään... tulee seuraavan visiitin listalle.
  Kuin myös mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista