kotiliesi

sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Tilaa kotitreeneille

Meillä on tapana pitää joulukuusta loppiaiseen saakka ja sen jälkeen palataan arkeen. Tuodaan tulppaanit tupaan ja tehdään tilaa myös kotitreenille.


Crosstrainer saapui taas tv-huoneeseen. Nyt ei enää ole tekosyytä olla kuntoilematta. Iltauutiset ja suosikkisarjat voi katsoa sujuvasti crossin kyydissä. Laite ei ehkä ole sisustamisen kukkanen, mutta toiminnallisesti sen sijainti on loistava. Ehkä tämä sopii vallitsevaan "Epätäydellisyys on sallittu" -sisustustrendiin. Ja tarpeen mukaan laite piiloutuu pois paremman tekemisen tieltä.


Kun hiki yllättää, voi turvautua pyyhkeeseen ja juomaan, kuten salilla konsanaan. Ihanuus on siinä, että ei tarvitse lähteä mihinkään. Treenin voi ajoittaa juuri itselle sopivaan hetkeen ja sujahtaa sitten suoraan suihkuun.


Kotona kuntoiluun on vuosien aikana kertynyt kaikenlaista, painoja ja penkkikin. Nyt nostin esiin jumppamaton ja muutamia painoja treenin tehostamiseksi. Pilates-pallo, -rengas ja -kuminauha jäivät vielä kaappiin. Liian tomera aloitus saattaa kostautua. Ihan pikkuhiljaa pitää itseään houkutella treenin pariin tämänkin vuoden avajaiseksi.


Jumppapallo on suosikkini vatsalihasliikkeissä. Välillä otan pallon myös istuimeksi tietokoneen ääreen, jos teen töitä vielä illalla kotona.


Tänä loppiaisena avasin myös hiihtokauden. Ihanassa talvisäässä oli hauskaa hiihtää, vaikka latua ei vielä kovin paljon ollutkaan. Kun kausi on avattu - monot, sukset, pipot ja rukkaset kaivettu esiin - on helpompi jatkaa. Ja hiihtojen välissä voi sitten kuntoilla kotitelkkarin ääressä.Terveisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti