logo

keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Blogini liittyy Dekon blogiyhteisöön

Nyt minulla on iloa kertoa teille, hyvät lukijani, että Deko-lehden blogiäänestyksen tulokset ovat ratkenneet ja blogini liittyy mukaan Dekon blogiyhteisöön. Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka äänestitte Prinsessojen Interior & Design -blogiani. Uusi blogiyhteisö aukeaa heinäkuun alussa ja blogien siirtoja tehdään vaiheittain jo tästä viikosta alkaen. Jatkossa blogini löytyy entisen osoitteen lisäksi myös osoitteesta dekolehti.fi


Uudessa yhteisössä bloggaminen tuntuu innostavalta. Se ikäänkuin kruunaa bloggaushistoriani.

Seitsemän vuotta ja kahdeksan kuukautta sitten avasin Prinsessojen Kotitalous -blogini - lifestyleblogin, jossa käsittelin ruokaa, matkailua, muotia ja sisustamista. Blogin nimi juontaa juurensa kaukaa minun ja kolmen tyttäreni - tyttöperheemme - elämästä. Aikaan, jolloin kotitaloutemme ainoat työkalut olivat ruuvimeisseli, vasara ja rautasaha. Luovuudella niillä selvittiin. Korkkarit kuuluivat vakiovarusteisiin ja ne jalassa on ajettu sekä muuttopakua että tehty lumitöitä. Ystäväni vihjasi, että prinsessameininkiä, kun työnsi lumikolaa kanssani käsilaukku olalla, jotta lapseni saatiin ajoissa päiväkotiin ja kouluun.

Tyttöperhe on sittemmin varttunut ja kasvanut myös ulos prinsessamyytistä. Myös talon työkalupakki on päivitetty miesväen myötä. Prinsessat ovat jääneet muistoksi vain nimiin. Ja myös blogit ovat muuttuneet. Prinsessojen kotitalous on nyt ruokablogi ja se on saanut rinnalleen Prinsessat Maailmalla -matkablogin sekä tämän Prinsessojen Interior & Design -blogin joka sisustaa ja stailaa, puuhaa kodeissa ja pihalla. Tyttöperheen henki on kuitenkin tallella, ja tätä postausta tehdessäni vanhin tyttäreni oli puuhassa mukana. Ajoimme työpäivän jälkeen Iittalan Arabian myymälään hakemaan uusia Kastehelmilaseja, joiden hentoon kesäiseen väriin olin ihastunut.

Kotiin palatessamme kirmasimme tyttäreni kanssa naapuripellolle poimimaan pinkkejä lupiineja - villejäkin ne olivat. Heinikossa kahlaaminen työkengissä palautti mieleen prinsessojen alkutaipaleen.
Kotona sitten avattiin innolla lasipakkauksia  ja  kaivettiin esiin liinavaatekaapista lupiinipöytäliina.Kesäillan myötä kastehelmilasit saivat laventelinsävyisiä vivahteita. Ne pestiin juhannusta odottamaan. 


Iltapalaksi päätimme blogijuhlan kunniaksi tehdä jäätelöannokset. Mansikkapullan makuinen Aino-jäätelö sai seurakseen porvoolaisen Petri´s Chocolate Roomin käsintehtyjä, savustetulla merisuoalla maustettuja, ohuen ohuita valkosuklaalastuja. Pitaijasta saatiin voimaväri hempeyden keskelle.

Inspiraation sytyttyä iloittiin siitä, että kaupat olivat myöhään auki, ja jädeannoksiin saatiin tykötarpeet vaikka kello kävi iltakymmentä.


Lopulta nautimme jäätelöt puutarhassa ja saimme seurata auringon laskua lupiinien taustalla. 
Mikä ihana Suomen suvi.


Kiitollisin terveisin,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti